Over ons

De mensen van Adviesbureau Begic B.V. weten maar al te goed hoe de wereld van de flexibele arbeid in elkaar zit. Zij leveren kwaliteit, beschikken over een flinke dosis mensenkennis, maken goede selecties, zijn flexibel en doen net even meer dan van hen verwacht wordt.

Bij Adviesbureau Begic B.V. geloven wij in de persoonlijke benadering. Zowel met kandidaten als opdrachtgevers

De medewerkers van Adviesbureau Begic B.V. gaan elk intakegesprek onbevooroordeeld in. Tijdens elke sessie worden de sterke kanten van de werkzoekende naar boven gehaald en de mogelijkheden van een zo breed mogelijke inzetbaarheid bekeken.

Bij elke vacature van een opdrachtgever verplaatsen de medewerkers van Adviesbureau Begic B.V. zich zoveel mogelijk in de organisatiestructuur en sfeer van het bedrijf. Bekendheid met de cultuur en de werkdruk zijn prima hulpmiddelen bij het selecteren van geschikte kandidaten.

Door de jarenlange ervaring binnen de arbeidsmarkt is men bij Adviesbureau Begic B.V. in staat snel en adequaat in te spelen op alle wensen en behoeften van haar relaties.

Opleidingsniveau

LBO – MBO - HBO

 

Payroll Specialist

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Payyroll Specialist. Jij bent een ervaren payroll specialist die klaar is vo...

Lees meer

Vacature salarisadministratie

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Medewerker Salarisadministratie Als medewerker salarisadministratie ben je w...

Lees meer
Meer nieuws
  •  Werkgever

    Werkgever

    Wij gaan voor een echte samenwerking. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt, korte lijnen en persoonlijk betrokken bij uw....

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.